Пт, 19.04.2024, 01:37
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
Головне меню
РОЗДІЛИ НОВИН
Актуальні новини
Українські новини
Вселенська Патріархія
Еладська Церква
Міжнародні новини
Міжцерковні стосунки
Міжконфесійні стосунки
Церква і суспільство
Церква і культура
Цікаве звідусіль
Різні новини
Дайджест ЗМІ
КАЛЕНДАР НОВИН
«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
АКТУАЛЬНІ СТАТТІ
ОПИТУВАННЯ
В якій сфері суспільного життя Церква повинна приймати активну участь?
Всього відповідей: 518
 
Головна » 2007 » Жовтень » 28 » Еладська Церква котиться до серйозної кризи
Еладська Церква котиться до серйозної кризи
14:32

Послання-бомбу під назвою "Банда розпочинає мародерство", розіслав всім архієреям Еладської Церкви митрополит Закінфський Хризостом, повідомляє газета ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ. Ієрарх охарактеризовує оточення архиєпископа Христодула як "добре відгодованих папугаїв що намагаються спастись і продовжити грабіж", та намагається відкрити Предстоятелю очі на "достойних ридання сліпців".
Нагадаємо, що 68-річного ієрарха Еладської Церкви у червні був діагностований рак печінки та рак товстої кишки. У липні він виписався після 42-денного курсу лікування з афінської державної клініки «Арефейон», де йому була зроблена операція на кишечник. У серпні Архієпископ відправився для операції по пересадці печінки в клініку «Джексон Меморіал» в Майамі (США). Протягом 50 днів лікарі шукали відповідного донора, яким став загиблий в ДТП американець. 8 жовтня ієрарху почали робити в клініці операцію по пересадці печінки, проте вона була зупинена, коли хірурги виявили метастази раку в черевній порожнині. Тепер лікарі роблять ставку тільки на хіміотерапію. 26 жовтня він повернувся до Афін, щоб продовжити виконання своїх обов’язків, що були перервані на два місяці.
Митрополит Закінфський Хризостомв в даному посланні викриває різні церковні організації, як на зразок "Солідарність" та оточення Предстоятеля у відмиванні церковних грошей відчуваючи близький кінець свого керування. Він закликає всю ієрархію допомагати Блаженнійшому, який "на даний момент потребує нашої допомоги, уваги та захисту".
Ієрарх завершує своє звернення наступними словами, ніби від імені Христодула говорячи:"Я відчуваю що він хоче сказати:"Залиште мене в кінці кінців в спокої, достатньо мене компрометувати, вистачить"…

Категорія: Еладська Церква | Переглядів: 1186 |
Всього коментарів: 0
Потрібна реєстрація
[ Реєстрація | Вхід ]
Використовуються технології uCoz
Вхід на портал
Пошук

Міні-чат


Copyright Ortodox portal LOGOS © 2024 Використовуються технології uCoz