Сб, 20.04.2024, 10:12
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
Головне меню
РОЗДІЛИ НОВИН
Актуальні новини
Українські новини
Вселенська Патріархія
Еладська Церква
Міжнародні новини
Міжцерковні стосунки
Міжконфесійні стосунки
Церква і суспільство
Церква і культура
Цікаве звідусіль
Різні новини
Дайджест ЗМІ
КАЛЕНДАР НОВИН
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
АКТУАЛЬНІ СТАТТІ
ОПИТУВАННЯ
Православна Церква в Україні повинна бути?
Всього відповідей: 799
 
Головна » 2007 » Листопад » 8 » «Божественні» лайт-бокси
«Божественні» лайт-бокси
09:42

Столичні вулиці і метрополітен заполонили бокси з рекламою «Відчуй силу змін!». До «божественних» лайт-боксів причетні нетрадиційні церкви, зокрема «Посольство Боже» на чолі з духовним наставником нинішнього мера — Сандеєм Аделаджі. На перехожих з лайт-боксів дивляться начальник ДПС ДАІ в Київській області Василь Перегинец, міс Україна-2007 Лиця Роман бізнесмен Петро Кучугурний, чемпіон світу по фехтуванню Володимир Лукашенко і колишній футболіст київського «Динамо» Стефан Решко.
Політики побачили в цьому початок кампанії по виборах мера. «Успіх нинішнього мера на минулих виборах багато в чому був забезпечений прихожанами всім відомої концесії. Черновецкий хоче повторити цей трюк», — розповів депутат Київради Дмитро Андрієвській.
Одна з осіб рекламної кампанії організації «Сила змін» — Володимир Лукашенко чемпіон світу по фехтуванню, на плакаті із зображенням якого написано «Бог повернув мені батька», — розповів подробиці своєї участі в акції. «Це соціальний проект, який направлений на те, щоб показати проблеми нашого суспільства — алкоголізм, бандитизм, руйнування сім'ї. І всі люди, які беруть участь в цій кампанії, і я зокрема, роблять це безкорисливо», — розповів він. За словами Лукашенко, проект не закликає ходити в якусь певну церкву. «Людина сама в праві вибирати», — вважає чемпіон.
В той же час він не став заперечувати, що є прихожанином однієї з християнських церков. Правда, відмовився сказати, в яку. Спортсмен також акцентував, що «Сила змін» — це не проект Києва. «Цей проект пройшов вже в 20 містах миру, включаючи Росію і Канаду», — заявив він. Проте конкретні міста і дати проведення акцій чемпіон не назвав.
На «гарячій лінії» запевняють, що проект підтриманий всіма ортодоксальними православними церквами, зокрема Українською православною церквою Київського і Московського патріархатів, Українською автокефальною церквою і протестантами.
Голова прес-служби Української православної церкви Київського патріархату архімандрит Евстратій сказав, що їх Церква не бере участі в цьому проекті. «Вище духовенство церкви не має ніякого відношення до «Відчуй силу змін!», — прокоментував архімандрит Евстратій.
В той же час старший пастор «Посольства Божого» Сандей Аделаджа не став приховувати своєї участі в цьому проекті. «Силу змін» підтримує не тільки наша організація, але і багато інших, зокрема харизматичні, — сказав він.
— Цим ми вирішили оздоровити країну, утомлену від політики». За словами пастора Сандея, проект здійснюється за рахунок грошей братів і сестер за кордоном, а також за пожертвування українських громадян.
У церкві «Перемога», якою керує соратник Сандея Аделаджі Генрі Мадава, секретарі повідомили, що нічого не знають про цей проект. Не знають, хто стоїть за цим проектом, і в Асоціації зовнішньої реклами України.
Виконавчий директор Асоціації зовнішньої реклами України Роман Паламарчук розповів, що оренда одного щита розміром 3х6 метра може обходитися в 550-800 доларів в місяць, сіті-лайта — 250-400 доларів. Реклама на світильниках балюстради ескалатора коливається в районі 100-150 доларів.
Якщо врахувати, що скоро меру Києва Леоніду Черновецкому може здорово стати в нагоді перевірений електорат «Посольства Божого», то, швидше за все, Сандею Аделаджі можуть робити знижки на зовнішню рекламу в місті, а в метро — і зовсім розміщувати безкоштовно. Подібне допускають і в Асоціації зовнішньої реклами.

GLAVRED.INFO

Категорія: Різні новини | Переглядів: 1429 |
Всього коментарів: 0
Потрібна реєстрація
[ Реєстрація | Вхід ]
Використовуються технології uCoz
Вхід на портал
Пошук

Міні-чат


Copyright Ortodox portal LOGOS © 2024 Використовуються технології uCoz