Сб, 20.04.2024, 03:10
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
Головне меню
РОЗДІЛИ НОВИН
Актуальні новини
Українські новини
Вселенська Патріархія
Еладська Церква
Міжнародні новини
Міжцерковні стосунки
Міжконфесійні стосунки
Церква і суспільство
Церква і культура
Цікаве звідусіль
Різні новини
Дайджест ЗМІ
КАЛЕНДАР НОВИН
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
АКТУАЛЬНІ СТАТТІ
ОПИТУВАННЯ
Православна Церква в Україні повинна бути?
Всього відповідей: 799
 
Головна » 2007 » Листопад » 19 » У Чернігові буде центр для безпритульних
У Чернігові буде центр для безпритульних
11:30

У Чернігівській міській раді 15 листопада відбулась нарада на тему «Створення центра для безпритульних в місті Чернігові». У нараді взяли участь керівники управління охорони здоров’я та міського відділу міліції і представники релігійних громад міста, які найчастіше стикаються з цією проблемою у місті.
Заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз зазначила, що це питання давно вже турбує органи місцевого самоврядування та громадськість міста і терміново потребує свого вирішення.
Вона повідомила присутнім, що за ініціативою міського голови у місті розпочато відповідну роботу зі створення центру для безпритульних.
Вона запропонувала представникам релігійних громад розглянути напрямки та шляхи вирішення цієї проблеми, висловити свої думки і поділитися досвідом, який вони напрацювали роками, допомагаючи нужденним.
У ході обговорення присутні зійшлися на думці, що опікування безпритульними передбачає, окрім надання самого притулку, одягу та їжі, вирішення широкого спектру інших завдань.
Це медична, психологічна, духовна допомога, а також подальше працевлаштування, допомога знайти сенс свого життя. Було зазначено, що для успішного вирішення цього питання необхідна дієва співпраця церкви і влади.
Оксана Володимирівна, підводячи підсумки, подякувала представникам релігійних громад за готовність до співпраці, зваженість, толерантність та єдність у справі допомогти ближньому, не зважаючи на приналежність до різних конфесій.
«Ми зробили перший крок у важливій для всієї громади справі, сподіваюсь, що, об’єднавши свої зусилля, ми спільно вирішимо цю проблему якнайшвидше», – підкреслила вона.

Високий Вал
Категорія: Українські новини | Переглядів: 1233 |
Всього коментарів: 0
Потрібна реєстрація
[ Реєстрація | Вхід ]
Використовуються технології uCoz
Вхід на портал
Пошук

Міні-чат


Copyright Ortodox portal LOGOS © 2024 Використовуються технології uCoz