Пт, 29.03.2024, 14:15
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
Головне меню
РОЗДІЛИ НОВИН
Актуальні новини
Українські новини
Вселенська Патріархія
Еладська Церква
Міжнародні новини
Міжцерковні стосунки
Міжконфесійні стосунки
Церква і суспільство
Церква і культура
Цікаве звідусіль
Різні новини
Дайджест ЗМІ
КАЛЕНДАР НОВИН
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
АКТУАЛЬНІ СТАТТІ
ОПИТУВАННЯ
На якій мові повинно звершуватись богослужіння в храмі?
Всього відповідей: 912
 
Головна » Еладська Церква

Стан здоров'я Архієпископа Афінського і всієї Елади Христодула який страждає від раку, погіршав у вівторок, повідомляє RNN з посиланням на лікарів, що лікують ієрарха. У різдвяний святвечір Першоієрарх Еладської Православної Церкви п ... Детальніше »»

Дата: 26.12.2007 | Коментарі(0)

Предстоятель Еладської Православної Церкви архієпископ Христодул в святковій атмосфері прийняв у себе вдома Румунського патріарха Даниїла у супроводі ще трьох представників Румунської Патріархії, повідомляє kathimerini.gr. Блаженнійшого Христодула дуже зворушило коли патріарх Даниїл із супрводжуючими заспівав йому Різдвяну колядк ... Детальніше »»

Дата: 24.12.2007 | Коментарі(0)


12 грудня розійшлись неправдиві чутки про смерть Архієпископа Христодула, Предстоятеля Еладської Православної Церкви, що зчинили шум не тільки в грецьких ЗМІ. Духовенство та миряни намагались дізнатись правду, але саме в цей день ЗМІ вчинили забастовку, не здійснивши жодного випуску новин. Близьке оточення Архієпископа Христодула спростувало неправдиві чутки про смерть Блаженнійшого, сповістивши що Предстоятел ... Детальніше »»
Дата: 13.12.2007 | Коментарі(1)


Стан архієпископа Христодула, Предстоятеля Еладської Православної Церкви наданий час охарактеризовується лікарями як критичний, хоча він є порівняно стабільним. Вчора перед засіданням чергового Синоду його відвідав митрополит Фесалонікійський Анфим, обговоривши різні теми, що цікавлять Священний Синод. Вже на засіданні Синоду митрополит Анфим заявив, що "архієписк ... Детальніше »»
Дата: 12.12.2007 | Коментарі(0)


Двоє шахраїв розбили плантацію конопель в жіночому православному монастирі в Греції, передає агентство Reuters. Чоловіки представилися монахиням садівниками і пообіцяли доглядати за територією монастиря, розташованого недалеко від Фесалонік. Поліція, що отримала повідомлення від доброзичливця, виявила на території 30 великих кущів конопель. Монахині у пристарілому віці не підозрювали, що їх сад став наркотичною плантацією, і вважали кущі декоративними рослинами, відзначили в правоохоронних органах. Слідство встанови ... Детальніше »»
Дата: 05.12.2007 | Коментарі(0)


Стан здоров'я Предстоятеля Эладської Православної Церкви Архієпископа Христодула, який страждає від раку печінки, погіршало, повідомляє сайт грецької газети «Кathimerini» з посиланням на лікуючих лікарів. Напередодні Архієпископ провів декілька годин в лікарні, де лікарі видалили рід ... Детальніше »»
Дата: 05.12.2007 | Коментарі(0)


21 листопада Архієпископ Албанський Анастасій Предстоятель Албанської Православної Церкви відвідав у Афінах хворого Предстоятеля Еладської Православної Церкви Архієпископа Афінського Христодула, повідомляє RNN.
Після зустрічі Архієпископ Анастасій поділився враж ... Детальніше »»
Дата: 22.11.2007 | Коментарі(0)


В Афінах (Греція) до 70-річчя одного з видатних сучасних церковних православних діячів — Високопреосвященнійшого Митрополита Адріанопольського Дамаскіна (Константинопольський Патріархат) вийшла в світ книга «Церква — Всесвіт — Політика», присвячена розвитку екуменічного діалогу і взаємодії Церкви і політики, ролі православ'я в сучасному світі.
У книзі опубліковані послання-привітання ювіляру від Президента Греції К.Папульяса, Патріархів Константинопольського Варфоломія, Олександрійського Феодора II, Антіохійського Ігнатія IV і інших Предстоятелів Помісних Церков, де ... Детальніше »»
Дата: 20.11.2007 | Коментарі(0)


Постійне погіршення здоров’я Архієпископа Афінського Христодула щоденно підсилює питання наступництва серед ієрархії Еладської Церкви. Митрополити намагаються продемонструвати вплив і силу щодо вирогідного наступництва. Імена тих, що змагаються в обговореннях є митрополит Фівський Ієронім і митрополит Спартський Євстафій. Поскільки дехто шукає третій "полюс" вірогідним наступником який відіграє важливу роль при обранні нового предстоятеля є також ... Детальніше »»
Дата: 19.11.2007 | Коментарі(0)


Об'єднання македонської діаспори (ОМД) різко засудило заяву грецького митрополита про необхідність повернення до складу Греції земель історичної області Македонія, які нині знаходяться на території республік Македонія і Болгарія, повідомляє ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
«Еладска Православна Церква підриває добросусідські відносини між Гре ... Детальніше »»
Дата: 10.11.2007 | Коментарі(4)

« 1 2 3 4 5 6 »
Використовуються технології uCoz
Вхід на портал
Пошук

Міні-чат


Copyright Ortodox portal LOGOS © 2024 Використовуються технології uCoz