Пт, 26.04.2024, 19:13
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Розділи » Православне паломництво » Між небом і землею. Меджугір’я 2008.
Між небом і землею. Меджугір’я 2008.
angelДата: Вт, 05.02.2008, 17:27 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Статус: Offline
Там, де починаються сходи до Неба…

“Якби знали наскільки вас любимо плакали б від радості”(Богородиця, Меджугір’я)

Колись, діти візіонери з Меджугір’я запитали у Божої Матері: “Богородице, а чому ти така красива? Тому, що багато люблю, відповіла Діва Марія. Хочете бути такими як я і ви вчіться любити”...
Дійсно, краса і здоров’я душі і тіла людини на пряму залежать від нашої з вами здатності любити. Коли Людина втрачає внутрішню рівновагу, мир і любов у своєму серці, в неї спочатку починає хворіти душа, потім свідомість, розум, а опісля цього починають проявлятися хвороби, та інші біди та негаразди на фізичному плані. І марно витрачати величезні зусилля і гроші на лікарів, знахарів, психотерапевтів та різні філософсько-оздоровчі системи, шукаючи можливість позбутися усіх лих, що на нас навалюються. Врешті-решт ми змушені будемо визнати, що панацея є тільки одна – відновити зв’язок з Творцем, і поставити Його в центрі свого життя. І для цього не потрібно від людини чогось надзвичайного, бо Господь завжди протягує свою руку помочі першим. Треба тільки переступити через Я-людської гордині і сказати: “Отче наш, наповни моє серце Твоєю безконечною Любов’ю. Дай мені цілковито віддатися на волю Твою святу. Навчи мене молитися, вірити, надіятися, терпіти, прощати й любити”. Від так, в особливий, незбагненний для нас спосіб в нашому житті відбудуться зміни. Ми отримаємо внутрішній стрижень і опору під ногами, відчуємо упевненість, і до нас повернеться душевний спокій, радість і любов. Водночас відчуємо незриму присутність Бога в усьому оточуючому нас Світі, а саме головне у найпотаємніших глибинах нашої душі. У ваше життя прийде повноцінне людське шастя, яким ви захочете ділитися з ближніми людьми, при цьму за все прославляючи Господа і дякуючи Йому за дар життя. Біди, страждання і хвороби полишать ваше будення, а ті, що залишаться - перйдуть в іншу категорію, в свідомий акт терпіння за муки Христа і наші гріхи. І переносити ці терпіння ми будемо з вдячністю і радістю, розуміючи, що вони очищують нашу душу від гріха перед зустрічу з Богом для вічного життя в Небі.
Одним із Святих місць на землі, де людина може відновити свій первозданний зв’язок з Богом – є невеличке хорватське селище в Боснії та Герцеговині, що носить назву Меджугір’є. Це – є місце останнього, постійного ( на протязі 26 років ) об’явлення Діви Марії, де Вона через свої послання повчає і просить людей прийняти мир і любов у свої серця, і жити з молитвою та живою присутністю Ісуса Христа. Це місце, де серед мальовничих гір “Небо поєднується з землею”, де наша свідомість переходить у інший вимір і в хаосі наших думок і переживань вибудовується порядок і розуміння речей. Ти, ніби в шпаринку привідчинених дверей, зазирнув до Царства Небесного, і почуття незбагненної радості і благодаті переповнює твої емоції. Меджугір'є ніколи не хочеться покидати і завжди хочеться туди повернутися знову. Там Господь Бог і Пречиста Діва Марія в особливий спосіб промовляють до кожного з нас. Там трапляється безліч чудес, що навіть найбільш цинічні люди починають вірити в них і правдивість присутності Богородиці й Ісуса у цьому місці. Але найбільшим чудом є те, що ми знову починаємо усвідомлювати себе Дітьми Божими, сотвореними на Його образ і подобу.
І хоча в своїх посланнях Пречиста Діва Марія звертається з закликом до людей цілого світу, і запрошує відвідати це благодатне місце, та в Меджугір’ї вважають, що потрапити туди кожен паломник може тільки з особистого її запрошення і благословення. І хто знає, можливо зараз Вона кличе саме тебе? Вчуваймо?!.
З Миром і Любов’ю

Добавлено (05.02.2008, 17:27)
---------------------------------------------
План-график паломничеств в Меджугорие на 2008 год

Март 6.03 –14.03;

Апрель 3.04 – 11.04 (семинар поста и молитвы);

Май 08.05 – 16.05;

Июнь 19.06 – 27.06 (годовщина явлений);

Июль 17.07 - 25.07 (семинар о. Йозо Зовко);

Август 31.07 – 7.08 (международний фестиваль молодежи);

Сентябрь 4.09 – 12.09;

Октябрь 9.10 – 17.10;

Ноябрь 13.11 – 21.11 (семинар семейных пар);

Декабрь 22.12 – 30.12 (Рождество Христово).

Рассматриваются индивидуальные заявки на паломничества групп от церковных приходов и религиозных общин. Заявки подавать за полтора – два месяца до планируемой даты выезда.

Координаторы:

Мирослав Дуда (Ужгород)
т. 8050 502 64 14 E-mail:posmishka@mail.uz.ua

Владимир Клименко (Киев)
т. 8050 545 85 80 E-mail:yednist@ukr.net


Мир Вам!
Форум » Розділи » Православне паломництво » Між небом і землею. Меджугір’я 2008.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Locations of visitors to this page
Використовуються технології uCoz