Чт, 18.04.2024, 12:39
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Розділи » Обговорення актуальних новин » Постійна зневага святині українського народу
Постійна зневага святині українського народу
logosДата: Вт, 30.10.2007, 23:44 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратор
Повідомлень: 16
Статус: Offline
На Софійській площі перед головною святинею українського народу хочуть влаштувати на зимовий період льодовий майданчик
logosДата: Вт, 30.10.2007, 23:47 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратор
Повідомлень: 16
Статус: Offline
З проханням збудувати льодовий майданчик на Софіївській площі звернулася до міського голови Федерація хокею України, повідомляє "Українська правда". Чомусь останнім часом всі забувають, що "Софія Київська" є пам'яткою духовності і культури світового значення. Ще в 1994 році Президент України своїм указом наголосив, що комплекс "Софія Київська" є національною святинею, нашою гордістю у цілому світі та потребує особливої уваги і головним чином з боку державної влади. „Саме тут – духовне джерело нашої нації, початок нашої державності, саме тут – найголовніша національна опора” (з виступу Президента України з нагоди 15-ї річниці Незалежності України).
Слід зауважити, що храм пережив та побачив на своєму віку стільки, але Софію не зруйнували ані монголо-татари, ані литовські війська, ані фашистські окупати. Не вдалося це і радянській владі. А сьогодні святиню київської землі знищують як із зсередини так і ззовні.
Просто боляче спостерігати, коли майдан перед стінами Софії та перед Михайлівським собором київська міська влада виділяє для проведення різних мітингів і "мироприємств", невжеж в Києві немає інших пригожих майданів чи місць для проведення подібних акцій. Наприклад нещодавно на площі був проведений мітинг „Посольства Божого”. Невірится, що "віруючі люди" хоча таких важко назвати віруючими, навіть якщо вони прийшли висловити свій протест проти Руху за легалізацію легких наркотиків, можуть здійняти такий ґвалт під стінами майже тисячолітнього собору. Представники „Посольства”, волаючи щось на кшталт „Україна за здорове майбутнє!”, „Ісус врятує світ!”, „Приєднуйтесь до нас!” і розмахуючи транспарантами, ходили колами по майдану, мало не наступаючи на могилу покійного Патріарха Володимира.
А зараз Федерації хокею України захотілось влаштувати перед національною святинею ковзанку на яку "зможуть ходити, як кажуть, усі смертні, купувати квиток і ковзатися", - розповів головний фахівець міськуправління спорту Василь Петров.
Виникає знову ж таки просте запитання, а не можливо подібну ковзанку для всіх а також "смертних" влаштувати чи то на Гідропарку чи на Трухановому острові?
Також слід констатувати факт, що й на Михайлівській площі різні мітинги чомусь вже традиційно проводяться саме на передодні великих релігійних свят, чи то у вихідні дні, коли всі православні християни спільно збираються для піднесення молитви.
lag-mykolajДата: Пт, 02.11.2007, 11:40 | Повідомлення # 3
Група: Перевірені
Повідомлень: 13
Статус: Offline
Це жах. Маємо те, що маємо. Є Бог, а є матеріальні божки...

З повагою свящ. Миколай.
ІонаДата: Ср, 20.02.2008, 21:33 | Повідомлення # 4
Група: Користувачі
Повідомлень: 10
Статус: Offline
Основне щоб святиню не трогали... а там... доводиться змирятися, на все Божа воля.

Іона
shuraДата: Чт, 21.02.2008, 23:41 | Повідомлення # 5
Група: Користувачі
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Воля Божа щоб ми його любили , шанували виконуючи його заповіді! Мали страх і трепет перед Ним! Я вважаю Іонощо наша влада , наші бізнесмени і напевно ми вдеякійсь мірі -Страх і трепет давно втратили перед Богом і місцем Його особливої присутності! Чоловік весною свідомо іде на тонку кригу рибалити! Крига ламається і він потопає, втрачаючи найдорогоцінніше- життя! Скажіть це воля Божа чи цього чоловіка; Хто винний чоловік, чи Бог, в даному випадку? Якщо незрозумієте Іоно звязку між цією розповіддю і даною темою, я вам розясню детальніше. Перед сатанинськими діями смирятися неможна!!!!!!

З повагою свящ. Степан Шира
Форум » Розділи » Обговорення актуальних новин » Постійна зневага святині українського народу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Locations of visitors to this page
Використовуються технології uCoz