Чт, 25.04.2024, 13:47
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Розділи » Різне » Духовні батьки та "душевні" діти (Конфесійні шторми православних родин)
Духовні батьки та "душевні" діти
romulДата: Ср, 28.05.2008, 23:33 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Статус: Offline
Хочу торкнутися знакового випадку... У славному Львові служить "батюшкой" такий собі отєц Назарій Швєц, рукопокладений україножером Августіном(ми памятаємо його українофобські висловлювання у Москві),архиєпископом УПЦ МП. Той хай би служив, але його тато є ректором семінарії УПЦ КП у РІВНОМУ ! Поясніть мені таку колізію православної української сімї. Можливо, син не поділяє поглядів тата? Але ж як тато виховує семінаристів, коли не зміг виховати рідного сина?... Син у силу духовної підвладності розділяе анафематствування нашого Патріарха, а тато є духовною елітою УПЦ КП ? Щось не клеїться! Чи можливо причина у меркантильності священика Назарія ? А можливо, навіть і його тата, отця Ігоря Швеця, який на всяк випадок тримає запасний аеродром для нової посадки та зльоту... rrr

Добавлено (28.05.2008, 23:33)
---------------------------------------------
romul,

Повідомлення відредагував romul - Пт, 30.05.2008, 21:46
danyloДата: Нд, 01.06.2008, 23:37 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Статус: Offline
Доречі, нехай буде вам відомо, що донька отця-ректора Ігоря Швеця - Анастасія - вийшла заміж за іподиякона архієпископа Августина? Може це паралельна "акція зближення", яку започаткували владика Димитрій (Рудюк) та архимандрит Євстратій, зустрічаючись з митрополитом Володимиром у Лаврі?
А чого варто те, що отці Швеці зустрічалися з митрополитом Володимиром Сабоданом у Лаврі? Про що вони домовлялися, що їм там обіцяли?
Прикріплення: 3091118.jpg (42.8 Kb)
romulДата: Вт, 03.06.2008, 17:54 | Повідомлення # 3
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Статус: Offline
вони домовилися про доцю Анастасію. Про подальшу її карєру ігумені ЕННОГО монастиря УПЦ МП ? Невже не зрозуміло ! Або про "канонічних" отприсков Анастасії, коториє будут подвизаться в монастирях УПЦ МП! Конєчно, отприсков от канонічних ОТРОКОВ !!!

Повідомлення відредагував romul - Вт, 03.06.2008, 17:55
lag-mykolajДата: Пн, 23.06.2008, 16:23 | Повідомлення # 4
Група: Перевірені
Повідомлень: 13
Статус: Offline
Факт ганебний для нашої Церкви, хоча не поодинокий.
Так, вікарієм у митрополита Харківського є син благочинного УПЦ КП архиєп. Онуфрій /Легкий/.
Не знаю як назвати цей черговий факт зради інтересів УПЦ КП (в свій час прот. Ігор з родиною самовільно залишивши послух викладача КДА і С відправився на служіння в Німеччину при архиєрею УАПЦ!!!). Людина в пошуку, хоча його старші брати не зважаючи ні на що тверді у свої поглядах та переконаннях.

Нещодавно я прочитав на сайті УПЦ таку річ:
http://orthodox.org.ua/uk/node/3113

"Продовження веб-конференції

Протоієрей Іван Швець, Українська Православна Церква Київського Патріархату: Коли нарешті Українська Православна Церква та Московський Патріархат в цілому визнають незаконність накладеної на Святійшого Патріарха Філарета анафеми? Адже добре відомо, що ця анафема накладена на нього не за канонічні злочини, а за його щиру любов до України та її Церкви. Чи не думаєте Ви, що за Ваше нехристиянське ставлення до Святійшого Патріарха Філарета Вам і Вашим колегам доведеться дати відповідь на Страшному Суді, де з’ясується невинність Святійшого та істинна мотивація його гонителів ? заздрість до його духовних талантів? Заздалегідь дякую за відповідь."


З повагою свящ. Миколай.

Повідомлення відредагував lag-mykolaj - Пн, 23.06.2008, 16:24
BatigДата: Чт, 04.09.2008, 18:16 | Повідомлення # 5
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Статус: Offline
Кожна людина відповідатиме за свої поступки перед Богом, за власні гріхи. Нічого грішного в цьому випадку не бачу. Не забувайте, що Церква єдина і колись в Україні все налагодиться (адже ми за це молимося, чи не так?). На Галичині, наприклад, маса подібних випадків. Так, один брат священик в греко-католицькій церкві, а другий в УПЦ КП. Не карати ж брата за брата! Крім того, в Україні свобода віросповідання - це один з головних принципів демократичної держави.
Форум » Розділи » Різне » Духовні батьки та "душевні" діти (Конфесійні шторми православних родин)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Locations of visitors to this page
Використовуються технології uCoz