Чт, 28.03.2024, 15:01
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
Головне меню
РОЗДІЛИ НОВИН
Актуальні новини
Українські новини
Вселенська Патріархія
Еладська Церква
Міжнародні новини
Міжцерковні стосунки
Міжконфесійні стосунки
Церква і суспільство
Церква і культура
Цікаве звідусіль
Різні новини
Дайджест ЗМІ
КАЛЕНДАР НОВИН
«  Січень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
АКТУАЛЬНІ СТАТТІ
ОПИТУВАННЯ
На якій мові повинно звершуватись богослужіння в храмі?
Всього відповідей: 912
 
Головна » 2008 » Січень » 24 » Лікарі оцінюють стан здоров'я Архієпископа Христодула як «стабільно критичний»
Лікарі оцінюють стан здоров'я Архієпископа Христодула як «стабільно критичний»
10:56

Стан здоров'я Предстоятеля Еладської Православної Церкви Архієпископа Афінського і всієї Елади Христодула, що страждає від раку, залишається "стабільно критичним". За словами лікарів, 69-річний Архієпископ, що знаходиться в своїй резиденції в афінському районі Психіко, відчув себе трохи краще після проведеного медиками відкачування значного об'єму рідини, що накопичилася в його грудній клітці. Цю операцію, що увінчалася успіхом, було нелегко проводити в домашніх умовах, але у лікарів не було іншого вибору, оскільки глава Еладської Православної Церкви не хоче переїздити в лікарню. Завдяки відкачуванню рідини покращилось дихання ієрарха, якому поки не потрібний кисневий апарат, що постійно використався в попередні дні.
Проте, як відзначають лікар, в цілому з кожним днем організм Архієпископа все більш слабіє, він практично нічого не їсть, але і не страждає від болів, як раніше. Медиків вражає стійкість духу ієрарха, бо в періоди, коли не знаходиться в стані дрімоти, він розмовляє на різні теми з відвідувачами. Так, у вівторок 22 січня владику Христодула відвідував митрополит Калавріти Амвросій, а також професор кардіології і близький друг ієрарха Л.Антопулос.
У вівторок глава Еладської Православної Церкви висловив задоволення і посміхнувся, коли співробітники проінформували його про те, що в Москві, не дивлячись на його відсутність, він був нагороджений престижною премією Міжнародного фонду єдності православних народів. Наголошується, що в повідомленні про нагороду ієрарх названий "одним з провідних діячів православного світу", що вніс великий особистий внесок до зміцнення єдності православних народів і збереження православної присутності в Європейському союзі.

За матеріалами RNN

Категорія: Еладська Церква | Переглядів: 1207 |
Всього коментарів: 0
Потрібна реєстрація
[ Реєстрація | Вхід ]
Використовуються технології uCoz
Вхід на портал
Пошук

Міні-чат


Copyright Ortodox portal LOGOS © 2024 Використовуються технології uCoz