Пт, 29.03.2024, 14:12
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
Головне меню
РОЗДІЛИ НОВИН
Актуальні новини
Українські новини
Вселенська Патріархія
Еладська Церква
Міжнародні новини
Міжцерковні стосунки
Міжконфесійні стосунки
Церква і суспільство
Церква і культура
Цікаве звідусіль
Різні новини
Дайджест ЗМІ
КАЛЕНДАР НОВИН
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
АКТУАЛЬНІ СТАТТІ
ОПИТУВАННЯ
Православна Церква в Україні повинна бути?
Всього відповідей: 799
 
Головна » Еладська Церква

Сьогодні вперше після повернення Архієпископа Христодула із Маямі відбулась його зустріч із предстоятелем Кіпрської Православної Церкви Хризостомом, під час якої обговорено різні теми із життя Кіпрської Церкви та Церкви загалом, повідомляє Агенство церковних новин Греції. Після зустрічі Архієпископ Хризостом повідомив, що вважав за обов’язок відвідати Архієпископа Христодула, який на даний час перебуває в хорошому фізично ... Детальніше »»
Дата: 09.11.2007 | Коментарі(1)


В Греції відбулася XIX всеправославна Нарада за участю Помісних Православних Церков та представників від митрополій Грецької Православної Церкви з питань єресей і парарелігій, яка пройшла вже традиційно на острові Евія. Цього року на конференції, що проводилася під егідою Першоієрарха Грецької Православної Церкви Архієпископа Афінського і всієї Греції Христодула, розглядалася тема «Езотеризм».
Окрім представників Еладскої Православної Церкви в Нар ... Детальніше »»
Дата: 07.11.2007 | Коментарі(0)


Афінського архієпископа відвідав митрополит Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Прокопій, ієрарх Священного Синоду Еладської Церкви, щоб ознайомити Його Блаженнійшого з питаннями що турбують церковний організм. Після зустрічі митрополит повідомив, що "напевно Архієпи ... Детальніше »»
Дата: 03.11.2007 | Коментарі(0)


Свої щирі вітання, щодо швидкого одужання, висловив Блаженнійший Архиєпископ Кіпру Хризостом ІІ Архиєпископу Афінському Христодулу, беручи участь у радіопередачі «Καλημέρα» на радіостанції Еладської Церкви. "Ми всі його потребуємо, і Грецька Церква, і ... Детальніше »»
Дата: 31.10.2007 | Коментарі(0)


Папа і Патріарх Олександрійський та всієї Африки Феодор ІІ сьогодні відвідав Блаженнійшого Архиєпископа Афінського і всієї Греції Христодула в його приватному будинку в Афінах. Протягом зустрічі, що тривала пів години, Блаженнійший Христодул висловив особливу радість та подяку за візит Предсто ... Детальніше »»
Дата: 30.10.2007 | Коментарі(0)


Афінські лікарі не можуть розпочати лікування предстоятеля Еладської Церкви згідно схеми що призначена їх колегами з США. На даний час післяопераційний стан Архиєпископа не дозволяє навіть розпочати хіміотерапію. Про це вчора повідомила прес-служба Афінської Архиєпископії. RN ... Детальніше »»
Дата: 30.10.2007 | Коментарі(0)


В кінцевому результаті Архиєпископ Афінський і всієї Елади Христодул не брав участі в святковому Богослужінні з нагоди дня пам'яті святого великомученика Димитрія Солунського (за новим стилем), небесного покровителя міста Салоніки, і загальнонаціонального свята — дня «Охі» («Ні») — 67 річниці вступу Греції у війну з фашистською Італією 28 жовтня 1940 року. Агенство церковних новин Г ... Детальніше »»
Дата: 28.10.2007 | Коментарі(0)


Послання-бомбу під назвою "Банда розпочинає мародерство", розіслав всім архієреям Еладської Церкви митрополит Закінфський Хризостом, повідомляє газета ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ. Ієрарх охарактеризовує оточення архиєпископа Христодула як "добре відгодованих папугаїв що намагаються спастись і продовжити грабіж", та намагаєт ... Детальніше »»
Дата: 28.10.2007 | Коментарі(0)


Як повідомляє Грецьке агенство церковних новин, Архиєпископ Афінський Христодул прибув до Греції. Предстоятеля Еладської Церкви в аеропорту "Ελευθέριος Βενιζέλος" зустрічали численні ієрархи, духовенство та вірні кидаючи квіти на знак любові.
"Я дуже щасливий, що знаходжуся між вами, між народом, що настільки мене любить, а я його. Я повертаюся щоб про ... Детальніше »»
Дата: 27.10.2007 | Коментарі(0)


Після комюніке Вселенської Константинопольської Патріархії, Вселенський Патріарх Варфоломій мав телефонну розмову з Неаполя (Італія), з Архиєпископом Афінським і всієї Греції Христодулом. Вселенський Патріарх телефонував Блаженнійшому з приводу святкування ним Дня ангела, передаючи йому свої вітання а також вітання Папи ... Детальніше »»
Дата: 25.10.2007 | Коментарі(0)

« 1 2 3 4 5 6 »
Використовуються технології uCoz
Вхід на портал
Пошук

Міні-чат


Copyright Ortodox portal LOGOS © 2024 Використовуються технології uCoz