Чт, 28.03.2024, 19:00
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
Головне меню
РОЗДІЛИ НОВИН
Актуальні новини
Українські новини
Вселенська Патріархія
Еладська Церква
Міжнародні новини
Міжцерковні стосунки
Міжконфесійні стосунки
Церква і суспільство
Церква і культура
Цікаве звідусіль
Різні новини
Дайджест ЗМІ
КАЛЕНДАР НОВИН
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
АКТУАЛЬНІ СТАТТІ
ОПИТУВАННЯ
Православна Церква в Україні повинна бути?
Всього відповідей: 799
 
Головна » Еладська Церква

Відомий англійський православний богослов митрополит Діоклійський Каліст обраний членом-кореспондентом Афінської академії. 5 лютого в 19.00 в Афінській академії відбудеться офіційний прийом на честь митрополита Калліста. З вітальною мовою виступить президент Академії професор Костянтин Дракатос. Про наукові заслуги митрополита Каліста розповість член Афінської академії митрополит Іоан Пергамський (Зізіулас). ... Детальніше »»
Дата: 26.01.2008 | Коментарі(0)


Стан здоров'я Предстоятеля Еладської Православної Церкви Архієпископа Афінського і всієї Елади Христодула, що страждає від раку, залишається "стабільно критичним". За словами лікарів, 69-річний Архієпископ, що знаходиться в своїй резиденції в афінському районі Психіко, відчув себе трохи краще після проведеного медиками відкачування значного об'єму рідини, що накопичилася в його грудній клітці. Цю операцію, що ... Детальніше »»
Дата: 24.01.2008 | Коментарі(0)


Впливове цілодобове Грецьке Агенство церковних новин Romfea.gr з помпезністю відзначило хід святкування Богоявлення Господнього в Україні, зокрема підкресливши, що «освячення води відправив з особливою величчю Патріарх Київський і всієї України Філарет в суботу 19 січня 2008 року на центральній річці Києва пр ... Детальніше »»
Дата: 21.01.2008 | Коментарі(0)


«В атмосфері смутку і душевного болю із-за різкого погіршення стану здоров'я відзначається 17 січня 69 років від дня народження глави Еладської Православної Церкви», - пише RNN. - Його домашні і співробітники не приховують свого пригнобленого стану, оскільки бачать, як він слабіє з кожним днем і ... Детальніше »»
Дата: 17.01.2008 | Коментарі(0)


Стан Архієпископа Афінського і всієї Елади Христодула, який страждає від раку печінки, знову погіршав, мовиться в повідомленні лікарів ієрарха, повідомляє RNN. «Клінічна картина пацієнта знову погіршала, головний прояв цього - сильне виснаження», - мовиться в заяві, поширеній групою з восьми ... Детальніше »»
Дата: 16.01.2008 | Коментарі(0)


Священик православної церкви Греції отримав вирок суду за надто гучні дзвони. Проти священика храму Успіня Божої Матері, розташованого на горі Пеліон в Центральній Греції, подали позов постійні жителі курорту. За їх твердженням, дзвони церкви лунали надто голосно і часто, заважаючи тим самим повсякденному життю городян, повідомляє h.ua. Експерти, призначе ... Детальніше »»
Дата: 12.01.2008 | Коментарі(0)


Интервью архиепископа Афинского и всея Эллады Христодула нью-йоркской газете "Национальный вестник"
– Блаженнейший, каковы Ваши мысли, пожелания и молитвы в это Рождество?
– Мысли не могут быть далеки от желания приблизиться к Таинству Божественного Освобождения и Снисхождения, добровольного отказа от Божественного блеска и однов ... Детальніше »»
Дата: 11.01.2008 | Коментарі(0)


6 січня віруючі Еладської Православної Церкви відзначили велике двунадесяте свято Хрещення Господнє. Цього дня за традицією священики кидають в море, озера, річки і водосховища хрест, за яким в холодну воду пірнають відважні плавці. У Греції, де Церква не відокремлена від держави, Хрещення Господнє є державним святом і неробочим днем. Цього дня у великих і малих містах Греції в церквах дзвонили дзвони; по вулицях пройшли, як правило, під музику оркестрів, урочисті процесії священнослужителів, представників місцевої влади і простих городян, які несли ікони до місць освя ... Детальніше »»
Дата: 09.01.2008 | Коментарі(0)


В останній день року, що минає, жителі Греції слухають колядки про святого Василія. З ранку на вулицях Афін можна було бачити компанії дітей в святковому одязі. Обходячи будинки і ще відчинені установи і банки, діти співали новорічні колядки під акомпанемент бубна або трикутника, розраховуючи на невелику винагороду. У колядках співається про святого Василія (1 січня - пам'ять святителя Василія, архієпископа Кесар ... Детальніше »»
Дата: 02.01.2008 | Коментарі(0)

Cтан здоров'я Першоієрарха Еладської Православної Церкви Архієпископа Христодула, хворого на рак, продовжує залишатися важким. Про це повідомили лікарі, що на цілодобовій основі спостерігають за ієрархом в його резиденції в афінському районі Психіко, повідомляє ... Детальніше »»

Дата: 30.12.2007 | Коментарі(1)

« 1 2 3 4 5 6 »
Використовуються технології uCoz
Вхід на портал
Пошук

Міні-чат


Copyright Ortodox portal LOGOS © 2024 Використовуються технології uCoz