Чт, 28.03.2024, 18:27
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
Головне меню
РОЗДІЛИ НОВИН
Актуальні новини
Українські новини
Вселенська Патріархія
Еладська Церква
Міжнародні новини
Міжцерковні стосунки
Міжконфесійні стосунки
Церква і суспільство
Церква і культура
Цікаве звідусіль
Різні новини
Дайджест ЗМІ
КАЛЕНДАР НОВИН
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
АКТУАЛЬНІ СТАТТІ
ОПИТУВАННЯ
Як Вам наш оновлений портал?
Всього відповідей: 386
 
Головна » 2007 » Листопад » 14

Під час перебування в Ізраїлі Президент України Віктор Ющенко та його дружина пані Катерина Ющенко відвідали святині Єрусалима. Вони побували у Церкві всіх націй, де вклонилися каменю, на якому проказав свою останню молитву Ісус Христос, повідомляє прес-служба Президента України .
Крім того, Віктор і Катерина Ющенки побували в Гетсиманському саду, а також пост ... Детальніше »»
Дата: 14.11.2007 | Коментарі(0)


Як повідомляє УНІАН, таке рішення було ухвалено сьогодні в ході засідання Містобудівної ради. Проект розроблено ДП Інститут «Київгенплан» ВАТ «Київпроект» на замовлення Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА.
За словами головного архітектора проекту Тетяни Пархоменко, мета проекту – визначити місця розміщення в столиці культових споруд різних конфесій. Проект розроблявся з урахуванням генерального плану та історико-опорного плану Києва.
За її даними, на сьогодні в ст ... Детальніше »»
Дата: 14.11.2007 | Коментарі(0)


Вселенський Патріарх Варфоломій прибув з дводенним візитом до Софії (Болгарія), повідомляє Е-tipos. Болгарські церковні кола вже давно і знетерпінням очікували даного візиту. Планується проведення зустрічі Вселенського з Патріархом Максимом та Священним Синодом Болгарської Православної Церкви. Також Його Всесвятість проведе зустріч з президентом Болгарії Георгієм Парвановим, з ... Детальніше »»
Дата: 14.11.2007 | Коментарі(0)


«Портал-credo.ru» опублікував інтерв’ю з д-ром Євгеном Магеровським (політолог, член невизнаної РПЦ за кордоном). На питання кореспондента, чи вірить він у скликання Помісного церковного собору російської православної церкви Московського патріархату, Магеровський відповів: «Собор можливий лише в легітимній церкві, а Московська патріархія такою поки що не є. Це всього лише «сталінське» утворення. Як би довго воно не існувало, і в яких «ризах» би воно не ходило, воно потребує радикальної реформації. Головне, що тр ... Детальніше »»
Дата: 14.11.2007 | Коментарі(0)


Верховний суд РФ у четвер відмовився реабілітувати Миколу II і членів царської сім’ї. Таким чином, суд визнав законною відмову генпрокуратури РФ у реабілітації царської сім’ї. Після оголошення рішення адвокат великої княгині Марії Володимирівни Герман Лук’янов заявив про намір оскаржити постанову верховного суду. За його словами, в разі відмови вищої інстанції у задоволенні скарги не виключається звертання до Європейського Суду з прав людини. Л ... Детальніше »»
Дата: 14.11.2007 | Коментарі(0)

 
В ході всеукраїнського соціологічного дослідження, проведеного Інститутом Горшеніна в рамках річної програми досліджень Ментальні основи вибору, українці назвали найважливішими життєвими цінностями здоров'я і матеріальну забезпеченість і схарактеризували полягання моралі в суспільстві як незадовільне.
Згідно з результатами дослідження, половина опитаних українців вважають незадовільним загальне полягання моралі в українському суспільстві сьогодні, 37,3% вважають такий стан задовільним, на думку 3,4% - загальний стан моралі достатній високим, 9,3% - важко відп ... Детальніше »»
Дата: 14.11.2007 | Коментарі(0)


У Баварських Альпах на півдні Німеччини на висоті 1 613 метрів планується встановити найвищу в світі статую Ісуса Христа - її висота досягне 55 метрів. Вона буде значно вищою за статую Христа в Ріо-де-Жанейро і стане "восьмим чудом світу", вважає дрезденський підприємець і координатор унікального проекту Харрі Фосберг, повідомляє Region.ru.
За його ініціативою в інтернеті вже з'явився заклик "до всіх християн", де він просить німецьких кат ... Детальніше »»
Дата: 14.11.2007 | Коментарі(0)

Використовуються технології uCoz
Вхід на портал
Пошук

Міні-чат


Copyright Ortodox portal LOGOS © 2024 Використовуються технології uCoz