Сб, 27.04.2024, 20:25
 
Головна Реєстрація Вхід
Зробити стартовою / Додати у Вибране / RSS
Головне меню
РОЗДІЛИ НОВИН
Актуальні новини
Українські новини
Вселенська Патріархія
Еладська Церква
Міжнародні новини
Міжцерковні стосунки
Міжконфесійні стосунки
Церква і суспільство
Церква і культура
Цікаве звідусіль
Різні новини
Дайджест ЗМІ
КАЛЕНДАР НОВИН
«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
АКТУАЛЬНІ СТАТТІ
ОПИТУВАННЯ
Як Ви ставитесь до екуменічного руху?
Всього відповідей: 360
 
Головна » 2007 » Жовтень » 19 » Нахабство якому немає меж
Нахабство якому немає меж
18:03

Сьогодні Російська організація Євразійський Союз Молоді заявила, що її активісти знищили на Говерлі Державний Герб України, гранітну дошку яка встановлена УПЦ Київським Патріархатом та гранітний пам'ятний знак, присвячений конституції України.
Лідер "Молодіжного Союзу Наша Україна" Степан Барна заявляє, що його політична сила звернеться до правоохоронних органів через розбій, вчинений представниками Євразійського союзу молоді, які знищили державні української символи на Говерлі, повідомили "proUA".
Барна висловив обурення з приводу таких злочинних, антидержавних дій представників, за його словами, маргінальних організацій. Він переконаний, що злочинців буде покарано. "Молодіжний Союз Наша Україна", – наголосив Барна, – буде звертатися до правоохоронних органів, Служби безпеки, Міністерства внутрішніх справ України, Генпрокуратури з закликом застосувати усі необхідні методи для стримування та запобігання подібних дій у майбутньому з боку організацій антиукраїнського характеру".
"Насторожує, що таке блюзнірство набуває в Україні системного характеру", – зазначив Барна, нагадавши про наругу над пам’ятником Героям Крут.
«Крім того, що «Євразійський союз молоді» зруйнував наш герб на Говерлі, він ще й оприлюднив заяву про те, що не визнає держави Україна і погрожує надалі продовжувати такі акції. Це хворобливі марення божевільних людей. Навіть не людей… істот!» – про це сьогодні, 19 жовтня, у коментарі ЗІКу повідомив письменник, політичний діяч, народний депутат України V скликання Володимир Яворівський.
До всього іншого, організація повідомила, що гора Говерла відтепер перейменована в пік Сталіна.

Категорія: Різні новини | Переглядів: 1325 |
Всього коментарів: 1
25.10.2007
1. Степан
Для всех здравомыслящих людей "погромы Говерлы" выглядят жестом отчаяния. Россия понимает: ее младшая сестра выросла, чуток окрепла и дальше пойдет сама. Она теперь лишь изредка будет навещать старшую сестренку ввиду того, что в детстве та забирала у нее все самое вкусное и красивое. Силовой сценарий решения разногласий с Украиной ближайшие 20-30 лет (пока у русских есть нефть и газ) невозможен. Любой намек на оружие в пределах Восточной Европы организует на российских границах нечто больше, чем системы ПРО. В Чехию, Литву и Польшу будет передислоцирована вся евро-американская авиация и пехота. И даже если с помощью разжигания каких-либо внутриполитических конфликтов антиукраинские силы попытаются расколоть страну, нужно понимать: Чернигов и Сумы останутся в "Киевской Украине" при любых раскладах. А "Ненька" без протестующих миллионов Востока 99 процентами населения проголосует и за вступление страны в НАТО, и за создание американской военной базы где-нибудь под Хутором Михайловским, откуда до Москвы гораздо ближе, чем от такого далекого Севастополя. Можно еще поднять цену на газ? Но это в последнее время тоже перестало действовать. Договориться с Януковичем? А он, оказывается, потихоньку становится "проукраинским". Положиться на узы церкви? Не получится: Московский патриархат из года в год теряет своих прихожан. Вот и остается под покровом ночи, вооружившись кайлом и напильником, заниматься "парковредительством".

Потрібна реєстрація
[ Реєстрація | Вхід ]
Використовуються технології uCoz
Вхід на портал
Пошук

Міні-чат


Copyright Ortodox portal LOGOS © 2024 Використовуються технології uCoz